SAF-Holland

 
SAF-Holland предлага завършени решения за влекачи, ремаркета, полуремаркета, превозни средства за строителството, работещи извън пътя, автобуси.

Производствената гама включва окачване за задни мостове на камиони, седла за влекачи. Компанията произвежда царски болтове, опори за полуремаркета, окачване и мостове за полуремаркета и ремаркета, стойки за резервни гуми, осигурителни релси за фургони, буфери, тегличи, спирачни цилиндри...
Сред продуктите са и системи за задно окачване на превозни средства за приложение извън пътя, както и системи за предно твърдо или независимо окачване и за задно окачване на автобуси с преден и заден двигател.


По изчисления на компанията нейните продукти се влагат в около 40 на сто от произведените по света ремаркета. Най-голям дял се пада на мостовете за ремаркета и полуремаркета. Гордостта на компанията сред тях е продуктовата линия Intra, която се сочи като решение за всякакви транспортни задачи. В нея влизат моделите Itra All-in, Itradisk plus Integral, Itradisk plus Integral Mega, Intradisk, Intradrum, Intra Evolution, Modul. Intra All-in е един от новите продукти. Това е напълно завършен и оборудван мост за полуремаркета и ремаркета за единични гуми. Товароносимостта му е 9 т, оборудван е с вентилирания спирачния диск 19,5- или 22,5-инчов. Мостът е окомплектован с пневмобалони, амортисьори, носачи, спирачни апарати. Като може да бъде и управляем. Специфичното при мостовете на SAF-Holland са спирачните дискове. Дискът Integral e двукомпонентен. Произведен е от два различни материала. Това му позволява при загряването от спиране да се разширява радиално, а при охлаждане да се свива. Спиращите повърхности остават абсолютно успоредни, дисковете и накладките издържат повече и намалява рискът от проходни радиални пукнатини на диска. 

Дом на камиона е оторизиран търговски и сервизен партньор на SAF-Holland.

Резервни части

 
Дом на камиона -  - Резервни части за камиони
Камион
Дом на камиона -  - Резервни части за ремаркета
Ремарке
Дом на камиона -  - Резервни части за автобуси
Автобус
Начало
Промоции
За нас
Автосервиз услуги
Резервни части за камиони
Резервни части за ремаркета
Резервни части за автобуси
Кариери
Контакти
Имате въпрос? Свържете се с нас
тел. 052 51 11 44
мобилен: 0888 22 44 66
e-mail: office@her1.bg
 
ХЕР1 ЕООД - Сертификат по стандарт ISO 9001:2008

Внос, доставка и търговия с резервни части и консумативи за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, специализирани автомобили, пътна строителна техника и ремаркета.
Сервизна дейност на лекотоварни и товарни автомобили...
Научете повече
© 2007 - 2018 Всички права са запазени от ХЕР 1 ЕООД

www.her1.bg www.dom-na-kamiona.bg Условия за ползване на сайта Използване на Бисквитки www.avtonet.bg
Web design and programming by Vizia Design Studio