Вебасто (WEBASTO)

 
Комфорт и сигурност с продуктите на Webasto

Webasto е водещ производител на подвижни покриви, люкове, климатични инсталации, автономни отоплители и вентилационни системи за леки и товарни автомобили, микробуси и специална техника. Webasto осигурява висококачествени продукти както за фабрично вграждане, така и за допълнителен монтаж.
 
Дом на камиона е оторизиран дилър на Webasto.


Webasto е създадена през 1901 година. Централата се намира в Щокдорф/Мюнхен - Германия. С 6200 служители компанията реализира годишен оборот от 1,6 млрд. EUR през 2006 година.


Комфорт
 
Предлаганите от нас автономни водни и въздушни отоплители, климатични инсталации, охладители, люкове и покривни вентилатори осигуряват абсолютен климатичен комфорт навсякъде и през всеки сезон. Независимо дали сте на път, чакате в задръстване или на опашка на границата, или пък почивате на къмпинг, Вие се наслаждавате на приятна температура и домашен уют. 
 
В студената зима просто стартирайте автономния отоплител в автомобила, преди да се качите в него, и когато тръгнете в купето ще бъде вече топло, а прозорците ще бъдат размразени. През лятото забравете жестоките горещини и усетете приятния хладен полъх от нашите климатични инсталации. Когато пътувате отворете люка на автомобила и почувствайте свободата и нежните лъчи на слънцето.
 
Решенията ни за комфорт по време на къмпингуване или мореплаване включват многобройни системи, уреди, компоненти и аксесоари за климатизация на къмпери, каравани, лодки, яхти и кораби.


Сигурност
 
Освен комфорт, ние предлагаме и сигурност. Автономните отоплители помагат за по-добрата видимост като отстраняват скрежа по стъклата. Приятната температура повишава концентрацията на водача, а липсата на дебели връхни дрехи подобрява двигателната способност на шофьора за по-бърза реакция в критична ситуация.
 
През лятото климатичните инсталации дават постоянна свежест и поддържат ясното съзнание и адекватните реакции на водача. Охладителите, които работят и при изключен двигател, помагат на шофьорите на товарни превозни средства да отпочинат пълноценно в приятна температурна обстановка, дори и през горещите летни нощи.
 
Предлаганите от нас аварийни люкове за автобуси и микробуси са задължително условие за сигурността в тези превозни средства. По време на движение те осигуряват необходимата вентилация, а в критични ситуации и при произшествия се оказват единственият изход за хората и животоспасяващият път за евакуация на пасажерите.
 
 
Хладилни инсталации и отоплители за превоз на температурнозависими стоки
 
Нашите хладилни агрегати за положителни и отрицателни температури са необходимост при превоза на месо, плодове, зеленчуци, сладкарски и други изделия. Жизненоважни за транспортирането на птици, животни и цветя са и автономните отоплители, които осигуряват нужната температура и вентилация в товарното помещение.
 
 
Сервиз и обслужване
 
Всички предлагани от нас изделия, системи и компоненти са обезпечени с пълна гаранция за високото качество на производство и използваните материали. Наситената международна и национална сервизна мрежа се грижи за безупречното, надеждно и безспирно функциониране на нашите инсталации. Компетентните ни и висококвалифицирани специалисти извършват сервизно обслужване, диагностика, ремонт и монтаж на предлаганите продукти.Резервни части

 
Дом на камиона -  - Резервни части за камиони
Камион
Дом на камиона -  - Резервни части за ремаркета
Ремарке
Дом на камиона -  - Резервни части за автобуси
Автобус
Начало
Промоции
За нас
Автосервиз услуги
Резервни части за камиони
Резервни части за ремаркета
Резервни части за автобуси
Кариери
Контакти
Имате въпрос? Свържете се с нас
тел. 052 51 11 44
мобилен: 0888 22 44 66
e-mail: office@her1.bg
 
ХЕР1 ЕООД - Сертификат по стандарт ISO 9001:2008

Внос, доставка и търговия с резервни части и консумативи за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, специализирани автомобили, пътна строителна техника и ремаркета.
Сервизна дейност на лекотоварни и товарни автомобили...
Научете повече
© 2007 - 2018 Всички права са запазени от ХЕР 1 ЕООД

www.her1.bg www.dom-na-kamiona.bg Условия за ползване на сайта Използване на Бисквитки www.avtonet.bg
Web design and programming by Vizia Design Studio